Tekst & content waar iedereen blij van wordt!

button-gratis-quickscan-webteksten
devider-keurenbalk-koppen

Bezorgt schrijven je stress?
Krijg je al bij het idee dat je moet schrijven de zenuwen? Wil je heel graag regelmatig een goede blog, maar tijd ontbreekt? Heb je een nieuwe website of wil je content optimaliseren?

Website en blog zijn jouw marketingtools
Je hebt een fantastisch product of dienst. Elke dag ben je er vol energie mee bezig. Je marketing, de sales en de klussen er omheen. De website en het bloggen zijn belangrijke marketingtools! Je weet het. Google houdt ervan en je klanten ook!

Maar … je hebt geen tijd om te schrijven. Je hebt geen inspiratie. Je klanten gaan voor. Het lukt niet om je boodschap op ‘papier’ te krijgen.

Dan kun je twee dingen doen: denken ‘dat doe ik nog wel een keer’. (Lees: nooit of veel te weinig.) Of deze schrijfklus uitbesteden aan een professioneel contentschrijver!

Pak de oplossing!
Altijd een inspirerende, unieke blog op een vast moment. Mét een bijpassende afbeelding. Jouw klanten lezen het graag. Je weet dan zeker dat je een commerciële tekst op je site hebt, die precies bij jouw bedrijf past. En nog belangrijker … de website en de blog passen bij jouw doelgroep.

En jij kunt bezig zijn met waar je goed in bent: jouw business!

Tijd voor actie!

Jouw website en blogs zijn het kloppend hart van jouw marketing! Zorg dat die goed zijn!

Gratis Quick Scan t.w.v. 79,95

devider-keurenbalk-koppen

Heb je een website,  of blog? Wil je weten of de tekst jouw doelgroep raakt? Doe dan de gratis Quick Scan!

Je krijgt 5 verbeterpunten óf heel veel complimenten.

Gratis, dus doen!

Oplossingen die Lammes tekst & content biedt

devider-keurenbalk-koppen

Blogs zorgen voor dynamiek op je website. Een blog zorgt voor meer bezoekers via Google. En je klanten lezen waar jij goed in bent.

 

Maar dan moet je wel regelmatig een blog plaatsen. Wat doe jij als je op een website komt met als laatste blog eentje uit 2017? Nou, dan ben ik weg. Dat wil je niet bij je eigen website!

 

Ja, ik wil meer weten

Neem eens 1 minuut de tijd om écht naar je website te kijken. Is de tekst gedateerd? Mis je de spirit in de tekst. Misschien heb je zelfs al andere producten en diensten. Dan kun je twee dingen doen: denken ‘dat doe ik nog wel een keer’. Of Lammes tekst & content bellen!

 

Herschrijven of helemaal nieuw. Aan jou de keus. Bel of mail.

 

Ja, ik wil de tekst op mijn website verbeteren

Heb je een website,  of blog?
Wil je weten of de tekst jouw doelgroep raakt? Doe dan de gratis Quick Scan!

 

Je krijgt 5 verbeterpunten óf heel veel complimenten.

 

Gratis, dus doen!

 

Ik ben benieuwd