Cecile Lammes

devider-keurenbalk-koppen

Laat jouw website voor je werken

 

 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand
Ik zie alleen mijzelf en niet het land

Het is supermoeilijk om over jezelf te schrijven.

Dat komt doordat je dan opeens vanuit jezelf gaat denken. Je kijkt van binnen naar buiten. En daarmee heb je meteen de angel te pakken.

Een commerciële tekst, zoals je website en je blog schrijf je niet voor jezelf. Die schrijf je voor jouw doelgroep. Jouw lezer moet getrickerd worden. Misschien is het dan slim speciale woorden te gebruiken … of juist niet. Welke manier van vertellen vindt jouw ideale klant het prettigst? Meer uitleg of juist korte, krachtige tekstblokken. Wil jouw klant meer horen over jouw expertise of is de locatie de reden dat er voor jouw bedrijf wordt gekozen? Welke klant wil je graag bereiken? 

Dat zijn allemaal zaken die ik met je doorneem.

SEO
Zoek, vind en bewonder

 Natuurlijk is SEO belangrijk. Zoekmachines geven voorrang aan tekst of content van goede kwaliteit. Google beoordeelt een website niet alleen op content. Betrouwbare afzenders krijgen voorrang in de ranking.

Dat betekent dat content niet alleen SEO-gericht moet zijn. Want dan krijg je knutselteksten die helemaal niet lekker lezen. En als content irritant is, klikt jouw klant snel weg. Blijven jouw bezoekers langer op de site hangen, dan krijg je een hogere ranking van de zoekmachines.

achines.

Wil jij je marketing een stevige boost geven? Maak dan een afspraak!

devider-keurenbalk-koppen

Dit zeggen anderen over Cecile

devider-keurenbalk-koppen

Manon van de Ven

Trainingsbureau Smaragd

Ik heb Cecile om ondersteuning gevraagd voor het schrijven van tekst voor mijn
social media. Cecile kwam na het stellen van een aantal vragen, snel tot de kern van
mijn boodschap. Ik had de gewenste tekst snel in mijn postvak en ben zeer tevreden
met het resultaat. Het is een prachtige en professionele tekst die mijn boodschap
goed overdraagt!

Manon van de Ven

Oguz Kurt

Kurt Grafisch Ontwerp

Wat is een mooie website, glossy brochure of nieuwsbrief zonder tekst? Cecile is al jaren onze vaste tekstschrijver. Ze belt – als dat nodig is – de klant. En wij krijgen een mooie passende tekst mét sterke pay-offs. Als dat nodig is, laat ze de tekst vertalen. Wij blij en de klant blij.

Oguz Kurt

 

 

Blogs zorgen voor dynamiek op je website. Een blog zorgt voor meer bezoekers via Google. En je klanten lezen waar jij goed in bent.

 

Maar dan moet je wel regelmatig een blog plaatsen. Wat doe jij als je op een website komt met als laatste blog eentje uit 2017? Nou, dan ben ik weg. Dat wil je niet bij je eigen website!

 

Ja, ik wil meer weten

Neem eens 1 minuut de tijd om écht naar je website te kijken. Is de tekst gedateerd? Mis je de spirit in de tekst. Misschien heb je zelfs al andere producten en diensten. Dan kun je twee dingen doen: denken ‘dat doe ik nog wel een keer’. Of Lammes tekst & content bellen!

 

Herschrijven of helemaal nieuw. Aan jou de keus. Bel of mail.

 

Ja, ik wil de tekst op mijn website verbeteren

Heb je een website,  of blog?
Wil je weten of de tekst jouw doelgroep raakt? Doe dan de gratis Quick Scan!

 

Je krijgt 5 verbeterpunten óf heel veel complimenten.

 

Gratis, dus doen!

 

Ik ben benieuwd